TomeL-TomeL

TomeL-TomeL

Wednesday, 25 April 2012

Cepat sembuh Sayang Mama...

 Ola...

 

En Nape sayang mama ni? Monyok jer
Sakit pundi kencing ni mama tatami, tak dapat kencing la

Ni cuba mama tengok....tak leh kencing tau...
Tu la kan...heran la mama...ubat dah makan...dah 2 kali jumpa vet...mesti ada kristal ni.
nampak gaya nak kena anta abg tupai g klinik lagi la..

Ok la mama, ari tu dah jumpa Dr Nur 2 kali, so kali ni Abg Tupai nak request Dr Audrey pulak. lama tak jumpa dia. Can I Mama....pls...hehehe?
Ok ok...huh...bukan main lagi permintaan!

Betul tu Mama Tatami, ngengade betul la Abg Tupai ni. 
Anyway my big brother, get well soon ya. need u to be home soon cos i miss you chasing me:P

P/S: Tupai masuk ward semalam (24/4/2012) kalau masih urine masih block jugak, Tupai kena Catheterization. Doakan untuk Abg Tupai cepat sembuh ye.

Lama tak update blog, sebab byk tuntutan yang perlu dilaksanakan, kursus, memantau anak bulus tak sihat (tq for the vets n staff for your efforts ), parents kurang sihat...memang mencabar. semoga kita semua dipermudahkan urusan dunia dan akhirat. Amin.

5 comments:

  1. amin...

    cepat sembuh yer abg Tupai

    ReplyDelete
  2. Tima kasih semua, Tupai dah balik umah. Masih under medication jer. Thanx for the doa

    ReplyDelete